OM OSS

Egeland Plast AS ble etablert av Torfinn Egeland Nielsen i 1983 i Grimstad. I 1986 flyttet bedriften inn nye lokaler i Lillesand, og har i årenes løp utvidet lokalene i flere omganger. Bedriften har tilegnet seg over 35 års erfaring innen sprøytestøping av plast. Vi har under denne tiden opparbeidet oss høy kompetanse innen produksjon, konstruksjon og utvikling.

Produksjonen foregår i egne lokaler i Lillesand, sentralt plassert i Agder, i nærheten av E18. Egeland Plast AS har en moderne maskinpark med 14 sprøytestøpemaskiner som klarer de fleste jobbene innen vårt segment. Bedriften produserer i dag nærmere 400 forskjellige produkter.

Både små og store serier produseres daglig i vår bedrift. Vår kundekrets har utviklet seg fra leveranser i hele Norge, til og omfatte flere steder i verden de senere årene. Mange av våre kunder er kjente aktører både Nasjonalt og Internasjonalt. Egeland Plast AS leverer bla. spesialdeler til Subsea offshore , noe vi har gjort i flere år.
En god del av vår produksjon er egne produkter som selges til diverse bedrifter og grossister. Leiestøping og produksjon for kunde utgjør en stor del av vår aktivitet. Vi lagerfører egne og kunders produkter for rask levering.

Vi har i en årrekker hjulpet grundere og oppfinnere. Fra sin ide, til ett håndfast produkt,

Maskinpark

Lurer du på hvordan det fungerer?

Se våre produksjonsvideoer her.