TJENESTER

SPRØYTESTØPING

Bedriften har siden oppstarten i 1983, spesialisert seg på formverktøy og sprøytestøping av kvalitetsprodukter i termoplaster. Vår maskinpark består av 14 sprøytestøpe maskiner, fra 20 - 280 tonn lukketrykk. Dette vil si at vi kan produsere deler og produkter fra 0,5 gram, og opp til 1,4 kg. Små serier og opp til flere millioner enheter.

KONSTRUKSJON OG UTVIKLING

Ved behov er vi med kunden og designer, tegner, konstruerer og gjerne 3D printer prototyper. Videre tilbyr vi formverktøy og produksjon av små og store serier. Vi bidrar med innspill, råd og tips for å gjøre prosessen så smidig og rasjonell som mulig. Vi benytter SOLIDWORKS tegneprogram.

FORMVERKSTED

Vi har eget formverksted. Dette bidrar til at vi kan ha kontroll over form arbeidet i alle ledd. Service og reparasjoner utføres raskt, uten unødvendig langt driftsstopp. Dette er med på å sikre kvalitet og gode leveringstider. Vi har meget gode samarbeidspartnere i Norge og utlandet på formverktøy.

PRODUKSJON / EFFEKTIVITET

Bedriften jobber kontinuerlig med forbedringer og utvikling av produksjonsprosessene. Vi fokuserer og satser på moderne maskiner og automatisering for å minimere avvik og feil på produktene.

MILJØ

Bedriften jobber kontinuerlig med fokus på miljøet. Restprodukter fra produksjonen blir i all hovedsak resirkulert i bedriften. Vi har som målsetting å benytte minimum 50% resirkulert plastmateriale i produksjonen. Alle plastkvaliteter vi benytter er 100% resirkulerbare.

KVALITET / KONTROLL

Produkt kvaliteten blir satt i samråd med kunde. Produksjonen blir overvåket og dokumentert fra bestilling kommer inn, til varen sendes ut. All produktemballasje batch-merkes på etiketter, slik at leverte varer kan spores helt tilbake til råvaren.

MONTERING

Enkelte produkter består av flere plastdeler. I den forbindelse kan vi bidra med montering av aktuelle deler for å få satt sammen produktet til sin helhet. Enten gjør vi jobben på huset, eller vi får hjelp av underleverandører av slike tjenester.

LAGER

Vi kan tilbyr lagringsplass for produkter vi produserer for kunder. Dette medfører meget kort leveringstid.

Vi har gode transportavtaler med seriøse transportører i Norge som sikrer rimelig og sikker levering av varer.